Systém cirkulace bílé barvy

V minulosti nebyly tiskárny přímého tisku na oděv příliš atraktivní kvůli stálým potížím se zbytky bílé barvy v distribuční soustavě a ve filtrech, což zapříčiňovalo časté poruchy tiskové hlavy. Tiskárny, které Vám nabízíme, disponují důmyslným systémem, který tento problém řeší jednou pro vždy.

DTG Digital - WIMS

blobid0

Díky patentovanému systému White Ink Management (integrovaný systém cirkulace bílé barvy) je zanášení hlav i čas potřebný na údržbu značně zkrácen. DTG-WIMS  je konečná odpověď na problematiku bílých tisků. Díky recirkulaci barvy za pomoci tlakové peristaltické pumpy v kombinaci s tlakovými filtry a tlumiči je bílá barva připravena tisknout kdykoli potřebujete. Významně jsme tak snížili potřebu údržby a tím se M-Series staly nejlepším bílým tiskovým systémem na světovém trhu.

DP Solutions - WCS

Společnost DP Solutions vyvinula externí systém cirkulace bílé barvy (White-Circulation-System - WCS). WCS je pumpa, která tlakem pohání bílou barvu v distribuční soustavě a filtrech každých několik minut a tím zabraňuje jejímu usazení a zanášení těchto systémů.

Systém WCS nevyplýtvá ani jedinou kapku inkoustu. Pumpa začne i přestane pracovat automaticky a to nepřetržitě i o víkendech nebo dlouhých přestávkách. To zamezuje příliš častým, časově náročným, technickým přestávkám a drahému čištění tiskové hlavy.

Systém cirkulace bílé barvy je dodáván jako externí doplněk speciálně vyvinutý pro tiskárny na bázi systému Epson s přímým tiskem na oděv, které používají inkousty CMYK a bílý inkoust. Systém tedy můžete aplikovat i v případě, že nevyužíváte žádný z našich tiskových systémů.

 

 

WCS